Cine suntem

Cine suntem

NOI VĂ SPRIJINIM COMPANIA, ÎN FIECARE ZI

Compania Andromede Due SRL a fost fondată în 2007, în România, în Timișoara pentru a sprijini companiile europene în gestionarea unor cantități mari de personal angajat temporar, de exemplu pentru campanii sezoniere, start-up-uri şi pentru perioadele de vârf în producţie.

Din 2010 Andromede a inițiat și dezvoltat un call center specializat în suport logistic high-tech + suport post-vânzare, precum și activități de back-office. Call Center-ul este dotat cu 50 de stații de lucru conectate la reţea de internet , de fibră optică + telefonie VoIP de înaltă calitate și personal cu calificare înaltă (cu training efectuat) capabil să gestioneze servicii în principalele limbi europene.

Din 2013, Andromede, datorită personalului cu calificare înaltă prezent în call center, a lansat servicii de introducere a datelor, prin investiții în echipamente tehnologice cu 35 de stații noi de lucru multi-screen, cu scopul de a maximiza viteza de citire și de introducere a datelor

PREMII

Careers

Curriculum

Trimite-ne CV-ul tău., vom verifica dacă există o poziție deschisă pentru tine.

Trimite CV-ul

Cookie-urile ne ajuta sa va furnizam un serviciu mai bun. Folosind serviciile noastre, sunteti de acord cu faptul ca utilizam cookie-uri.
Pentru mai multe informatii, citeste aici aici. Sunt acord, continua