Servicii de introducere de date

Servicii de introducere de date

INDEXARE ȘI ARHIVARE PERSONALĂ

Utilizarea tot mai mare a platformelor masive de tip software / management și a arhivărilor virtuale, a condus companiile să aloce tot mai multe resurse în activitatea de introducere a datelor, atât în faza de start-up cât și în reactualizarea sau gestionare obișnuită.

Apariția software-urilor OCR pentru dematerializarea organizării de documente (pentru gestionarea arhivelor şi a platformelor digitale), în timp ce acestea uşurează sarcinele de introducere a datelor, pe de altă parte, obligă la o muncă îndelungată și meticuloasă de verificare și indexarea manuală a datelor / fișierelor înainte de încărcarea pe platforme de software / management.

Andromede a lansat recent serviciul extern a introducerii de date, a fișierelor de verificare generate de software-ul OCR, și indexarea lor relativă. Serviciul este 100% personalizat în funcție de nevoile specifice ale clientului, pornind de la modul de recepție a datelor la ieșirile lor.

Cookie-urile ne ajuta sa va furnizam un serviciu mai bun. Folosind serviciile noastre, sunteti de acord cu faptul ca utilizam cookie-uri.
Pentru mai multe informatii, citeste aici aici. Sunt acord, continua