Exonerare de la răspundere

 

Exonerare de la răspundere

SC ANDROMEDE DUE SRL permite acestui site să vă ofere informații despre serviciile sale. SC ANDROMEDE DUE SRL vă autorizează să vizualizaţi şi să descarcaţi materialele de pe acest website numai pentru uz personal non-comercial. Nu puteți modifica, reproduce sau afișa public materialele de pe acest site în niciun mod sau să le utilizaţi pentru nici un scop public sau comercial fără o autorizație scrisă de SC ANDROMEDE DUE SRL.

Toate informatiile publicate pe acest site, sunt oferite gratuit, și sunt actualizate în mod constant. Cu toate acestea, informațiile de pe site sunt furnizate "ca atare", fără niciun fel de garanție, fie expresă, implicită sau statutară. SC ANDROMEDE DUE SRL nu garantează acurateţea sau caracterul complet al informațiilor și declină orice responsabilitate pentru erorile sau omisiunile făcute.

Materialele de pe acest site sunt cu drepturi de autor şi utilizarea neautorizată a materialelor de pe acest site poate încălca drepturile de autor, trademark-ul şi alte legi.

Cookie-urile ne ajuta sa va furnizam un serviciu mai bun. Folosind serviciile noastre, sunteti de acord cu faptul ca utilizam cookie-uri.
Pentru mai multe informatii, citeste aici aici. Sunt acord, continua